LĂMPI ȘI CASETE PUBLICITARE TAXI

Lămpile taxi marca ELKA sunt destinate echipării autovehiculelor care funcţionează în regim de taxi pentru transport de persoane sau bunuri. Acestea sunt realizate conform standardului de firmă nr. 111/2004, ediţia 2, revizia 1 / 20.07.2006, şi sunt certificate RAR cu nr. certificat 1844. Se disting 3 variante ale lămpilor taxi marca ELKA: I, DB şi DL.

Lămpile taxi produse de noi se echipează electronic astfel încât să poată fi acţionate de orice tip de ceas de taxat utilizat în România. Toate modelele produse de firma noastră au formă aerodinamică, şi se montează pe plafonul autovehiculelor prin şuruburi de fixare (pe bară) sau cu ajutorul ventuzelor magnetice produse tot de către noi.
Pentru oricare model comandat, se eliberează copie certificat de conformitate şi copie licenţă RAR, împreună cu instrucţiunile de utilizare şi certificatul de garanţie.
Termenul de garanţie este de 12 luni de la data vânzării, în limita condiţiilor prevăzute în certificatul de garanţie. Firma ELKA PROD COM pune la dispoziţia cumpărătorilor de lămpi taxi, în sistem post garanţie, orice piesă componentă a lămpilor taxi marca ELKA, ca piese de schimb.

Fiecare lampă taxi produsă de firma noastră se ambalează individual în cutie de carton, iar ventuzele magnetice se ambalează individual în cutii din plastic.